Neurosofie: het filosofisch fundament voor persoonlijke groei

Wanneer je aan de slag wilt met persoonlijke groei dan wil je het liefst een systeem dat werkt. Echter, zonder wetenschappelijk bewijs is het vinden van een goede manier voor zelfontwikkeling niet zo gemakkelijk. Om je hierbij van dienst te zijn, heeft Neuro-filosoof en NLP Master Trainer Joost van der Leij Neurosofie®: het filosofisch fundament voor persoonlijke groei ontwikkeld.

  • In het werk van de vroege Nietzsche uit de tijd dat hij zichzelf nog psycholoog noemde, heeft Joost van der Leij krachtige principes voor een goed leven gevonden. In Neurosofie® leer je:
  • Hoe ons brein aan de hand van de vijf zintuigen werkt.
  • Op welke manier ons brein betekenis geeft aan de wereld.
  • Hoe onze taal deze betekenis communiceert.
  • Wat de beste manier is om je doelen te stellen en bereiken.
  • Hoe je goed met je emoties om kan gaan.
  • Wat de verstandigste manier is om goed met andere mensen om te gaan.
  • Waar je de motivatie en kracht vandaan haalt om alles ook daadwerkelijk in de praktijk te brengen en iets betekenisvol met je leven te doen.
  • Naarmate een methode voor zelfontplooiing meer in lijn is met deze principes, zal deze methodiek beter werken. Dat is niet hetzelfde als een wetenschappelijk bewijs, maar met een zo grote filosoof als Nietzsche ligt er een stevig fundament. Een fundament waarop je met een gerust hart en vertrouwen het huis van je eigen persoonlijke groei kan bouwen. Het eindresultaat is dan ook dat je met dit filosofisch fundament jezelf maximaal tot ontplooiing brengt.